Karen geeft graag haar kennis aan jullie door! Door de week kan je haar terugvinden in de tekenacademie (DKO), waar ze creatief met kinderen bezig is. Daarbuiten organiseert ze zelf workshops voor kinderen en volwassenen.

Veel van onze klanten zijn geïnteresseerd in de workshop 'stempels', waarover je hieronder info kan vinden. Daarnaast staat Karen ook open om andere creatieve workshops te geven. Voel je vrij om haar een bericht te sturen!

>Workshop 'stempels'<

Ontdek tijdens een workshop 'stempels' hoe snel en gemakkelijk het is om je eigen ontwerp te realiseren. Je maakt in een workshop één stempel. Karen zal je begeleiden doorheen het proces en ze geeft je tips en tricks. Na de workshop krijg je een zelfgemaakte, unieke stempel en al je materiaal (gutsen, handleiding en inkt) mee naar huis, zodat je zelf nog aan de slag kan!

>Waar<

Jij regelt de locatie en Karen komt met al haar spullen naar jullie toe! Voor een workshop ‘stempels’ hebben we niet veel nodig. Een grote tafel in een goed verlichte kamer is al goed! Een workshop ‘stempels’ kan dus gerust bij jou thuis aan de keukentafel, in een grote zaal of in een gezellig cafeetje door gaan.

>Voor wie<

De workshop kan zowel voor volwassenen als voor kinderen (min. 9 jaar) georganiseerd worden.

>Aantal personen<

vanaf min. 6 personen kan je al een stempelworkshop organiseren. Bij max. 15 personen is de workshop volzet, zodat iedereen genoeg aandacht van Karen krijgt.

>Tijd<

Een stempelworkshop duurt een tweetal uur, voor kinderen anderhalf uur. Deze tijd kan altijd aangepast worden aan jullie wensen.

>Prijs<

30€ per persoon
+ vervoersonkosten bij een afstand van >10km vanuit Diest
-> inclusief alle materialen voor de workshop
-> gutsen, handleiding, inkt en je eigen stempel krijg je mee naar huis
! Wil je liever een workshop waar je geen materiaal mee naar huis krijgt,
stuur me dan even een mailtje.

20€ per kind
+ vervoersonkosten bij een afstand van >10km vanuit Diest
-> inclusief alle materialen voor de workshop
-> je eigen, handgemaakte stempel krijg je mee naar huis

>Zelf meebrengen<

Een eenvoudige illustratie, een logo en/of een naam van maximum 6x4cm, zodat je onmiddellijk.